Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Minder galm met akoestische wandpanelen

Met de akoestische wandpanelen van B Plus O zorgt u ervoor dat u binnen uw gebouw geen last meer heeft van galm. Deze galm maakt het lastig om een goed gesprek te kunnen voeren, maar zorgt er ook voor dat het minder ontspannen werken is. Vervelend, maar gelukkig hebben wij hier een goede oplossing voor. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. Voor de akoestiek wandpanelen gebruiken is een goede manier om aan geluidsisolatie te werken.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Waarom kiezen voor een akoestisch wandpaneel?

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom het in een bepaalde ruimte niet rustig is. Een ruimte kan dusdanig ontworpen of ingericht zijn dat het hier galmt. Geluiden worden weerkaatst via de muren en het is in de ruimte maar niet stil te krijgen. Dat is vervelend, want zo kan het lastig zijn een goed gesprek te voeren, of om in stilte uw werk te doen. Met een akoestisch wandpaneel is het wel mogelijk om de galm te reduceren, of zelfs helemaal te verwijderen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van de juiste panelen. Daarbij is het uiteraard ook belangrijk dat deze panelen op de juiste plek worden geplaatst. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken hoe wij in uw ruimte of gebouw zorgen voor meer rust en stilte.

De akoestiek met wandpanelen verbeteren

We vinden het belangrijk om onze klanten een zo goed mogelijke oplossing te bieden. In elke ruimte is stilte te vinden. Wij ontwerpen en realiseren uw panelen en zorgen er daarna voor dat deze op de juiste plek worden geplaatst. Laat ons u helpen om al uw ruimtes weer bespreekbaar te maken. Wij hebben hier ook akoestische plantenbakken voor in het assortiment. Daarnaast zijn wij in te schakelen voor allerhande soorten wanddecoratie, beursstands en speciale inrichtingen voor uw winkel of showroom.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media