Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Professionele beursstand begeleiding voor uw bedrijf

Komt er binnenkort een grote beurs aan waar u met uw bedrijf van de partij wilt zijn? Dan is het goed om al ruim van tevoren te bekijken hoe u wilt dat uw bedrijf onder de aandacht komt. Hoe zorgt u er voor dat u straks een beursstand heeft die er professioneel uitziet en die uw boodschap op een creatieve en aansprekende manier uitdraagt? Neem dan vandaag nog contact op met B plus O voor professionele beursstand begeleiding. Wij zorgen ervoor dat uw aanwezigheid op de beurs niet onopgemerkt voorbij gaat. We hebben een team in dienst dat al voor vele bedrijven unieke beursstands heeft gemaakt.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Begeleiding bij beursstands

Voor een professionele beursstand bent u bij B plus O aan het juiste adres. We gaan graag eens met u om tafel zitten om te bekijken wat er allemaal mogelijk is bij de productie van uw stand. We laten u graag zien wat wij in het verleden al voor beursstands hebben gemaakt, zodat u hier inspiratie uit kunt halen voor uw eigen stand. We bieden u de mogelijkheid om meerdere visuele middelen in te zetten bij uw stand. U kunt hierbij denken aan een professionele beursstand met LED-lichtbakken, custom made luifels en speciale wanddecoratie. Alles om ervoor te zorgen dat bezoekers aan de beurs uw stand niet zomaar voorbij gaan lopen.

Meer weten over onze beursstand begeleiding?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een afspraak. We gaan dan met u om tafel om te bekijken wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Of neem een kijkje op onze website om te zien wat voor beursstands wij in het verleden allemaal gemaakt hebben. Zo kunt u zien dat B plus O garant staat voor een stand die de aandacht trekt. Neem voor begeleiding bij beursstands contact met ons op via mail of telefoon.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media