Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Opvallen met een mooie beursstand

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs en wilt u hier graag op een positieve manier opvallen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met B plus O. We hebben vele jaren ervaring met het ontwerpen en produceren van beursstands. We gaan graag samen met u om tafel zitten om te bekijken wat u allemaal in uw beursstand verwerkt wilt hebben. We kunnen hiervoor meerdere elementen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan speciale LED-lichtbakken, custom made luifels en meer. We zorgen voor een creatieve, flexibele oplossing voor uw beursstand.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

de mooiste beursstanden voor uw bedrijf

Als u met uw bedrijf op een beurs staat, dan staat u daar niet alleen. Een groot aantal bedrijven zal om het hardst proberen de aandacht te trekken. Hoe zorgt u er dan voor dat juist uw beursstand door de meeste mensen bekeken wordt? Het gaat dan vooral ook om het concept van de beursstand. Wat zijn de sterke punten van uw bedrijf en hoe wilt u deze verwerken in de stand? Welke boodschap wilt u aan uw klanten duidelijk maken? Aan de hand hiervan kunt u dan gaan kijken naar hoe u deze boodschap duidelijk gaat maken. Wij vinden het belangrijk om hier samen met u een goed plan voor te maken.

specialist op het gebied van beursstands

Als het op beursstanden aankomt hebben we bij B plus O vele jaren ervaring klaarstaan. Ons bedrijf heeft de kennis in huis om een stand te maken die memorabel is. We doen dit altijd binnen uw budget, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. We maken gebruik van alle visuele mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Neem een kijkje op onze website om te zien wat wij hier allemaal voor mogelijkheden voor u klaar hebben staan. Zo krijgt u een indruk van wat wij in het verleden voor beursstands hebben gemaakt en kunt u gelijk inspiratie opdoen voor uw eigen stand.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media