Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Een geluidsabsorberend wandpaneel bestellen

Bent u op zoek naar een manier om overmatig geluid binnen uw bedrijf of in uw huis aan te pakken? Dan heeft B plus O voor u de oplossing. We produceren namelijk geluidsabsorberende wandpanelen die ervoor zorgen dat geluid minder kans heeft om door uw gebouw te galmen. Zeker als de akoestiek in uw bedrijf niet in orde is, is het belangrijk om hier iets aan te doen. Het werkt namelijk niet prettig als elk geluid binnen uw bedrijf wordt versterkt en rond galmt. Wij zorgen er met onze producten graag voor dat dit zo snel mogelijk tot de verleden tijd behoort.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

De beste geluidsabsorptie wandpanelen

Vaak zijn gebouwen niet goed ingericht om rondgalmend geluid tegen te gaan. Gelukkig zijn er dan wel allerhande methodes waarmee dit geluid tegengegaan kan worden. Met een geluidsabsorberend wandpaneel van B plus O kunt u er op rekenen dat het geluidsniveau flink teruggebracht gaat worden. Dat werkt een stuk prettiger! We komen graag bij u langs om te bekijken hoe de situatie bij uw bedrijf is, en hoe wij deze kunnen verbeteren. We bekijken dan hoeveel geluidsabsorberende wandpanelen er nodig zijn en waar deze panelen het beste geplaatst kunnen worden.

Meer weten over geluidsabsorptie wandpanelen?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan kunt u hier altijd even contact opnemen met ons. Samen met u bekijken we de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan, zodat u een goede keuze kunt maken voor de juiste optie. Neem vooral ook een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij over onze producten op deze website voor u klaar hebben staan. Zo krijgt u alvast een indruk van wat er op het gebied van geluidsabsorptie allemaal mogelijk is. We staan klaar om, binnen uw budget, de regie in handen te nemen en alles te begeleiden, van concept tot realisatie.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media