Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

De beste geluidsisolerende panelen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ontwerp en productie van geluidsisolerende panelen? Bij B Plus O vindt u de kennis en ervaring op dit gebied die u de hoogste kwaliteit garanderen. We hebben voor een groot aantal klanten geluidsisolatie panelen ontwikkeld en gaan graag ook voor u aan de slag. Mocht u in uw bedrijf, winkel of showroom last hebben van galm, dan zullen onze panelen er zeker voor zorgen dat iedereen weer goed te horen is. Wij leveren panelen die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. We gaan dan ook graag een keer met u om tafel zitten om uw wensen met u door te nemen.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Op zoek naar panelen voor geluidsisolatie

Communicatie is binnen een gebouw een groot goed. Maar als u zich in een galmende ruimte bevindt, dan kan dit moeilijk worden. Deze galm is ook niet bevorderlijk voor de rust in een ruimte. Het is lastiger werken als elk geluid wordt versterkt, maar hoe zorgt u ervoor dat de galm minder wordt of zelfs verdwijnt. Bij B Plus O hebben we meerdere oplossingen ontwikkeld waar u snel mee aan de slag kunt gaan. Geluidsisolerende panelen zijn de beste optie. Deze panelen zorgen ervoor dat de galm uit een ruimte verdwijnt. Deze panelen zijn een eenvoudige, subtiele oplossing.

Meer weten over onze geluidsisolerende panelen?

We gaan graag eens met u om tafel zitten om met u door te nemen hoe onze geluidsisolatie panelen werken. We bekijken met u hoe we deze panelen in uw bedrijf in kunnen zetten. We bespreken de look van deze panelen en waar deze het beste geplaatst kunnen worden. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Indien u hiermee akkoord gaat zorgen we er graag voor dat de panelen voor geluidsisolatie snel bij u worden geplaatst. Elders op deze website kunt u enkele voorbeelden zien van panelen die we bij eerdere klanten hebben geplaatst. Zo krijgt u een goede indruk van hoe de panelen er ook bij u uit kunnen komen te zien.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)6 51912726
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media