Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

De mooiste LED lichtbak voor in de etalage

Bent u voor uw etalage op zoek naar een mooie LED lichtbak? Dan bent u bij B plus O aan het juiste adres. Ons projectbureau gaat graag samen met u bekijken hoe wij LED lichtbakken kunnen produceren die helemaal aan uw wensen voldoen. Wij zorgen ervoor dat u met onze LED lichtboxen echt de aandacht trekt. De mogelijkheden hierbij zijn legio. We hebben het dan niet alleen maar over het design van de lichtbakken, maar ook over het formaat. U kunt kiezen voor een kleine lichtbak, of een veel groter formaat. Met een LED lichtbak in de etalage trekt u nog beter de aandacht van uw klanten.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Waarom een LED lichtbak in de etalage?

U heeft met een LED lichtbak een groot aantal mogelijkheden. Natuurlijk zijn LED lichtbakken perfect geschikt om de aandacht mee te trekken. Daar komt bij dat uw bedrijf met een dergelijke lichtbak 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar is. U kunt ze voor verschillende opties gebruiken. Bijvoorbeeld om uw logo mee te laten zien, maar ook om reclame mee te maken voor een van uw producten. Daarnaast zijn LED lichtbakken eenvoudig te onderhouden en relatief goedkoop. Niet onbelangrijk is dat deze soort lichtbak ook een stuk duurzamer is dan een ander soort lichtbak. We helpen u graag met het maken van een ontwerp dat goed bij uw bedrijf past.

Meer weten over onze producten?

Indien u meer wilt weten over onze producten kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen aan een lichtbak die helemaal op uw wensen is afgestemd. Neem om te beginnen eens een kijkje bij de voorbeelden die wij op deze website voor u klaar hebben staan. Hier krijgt u alvast inspiratie door die u dan weer kunt gebruiken bij uw eigen ontwerp. Ons bedrijf staat altijd klaar om samen met u naar een perfecte manier te zoeken om uw lichtbakken te gebruiken en op deze manier uw bedrijf nog effectiever onder de aandacht te brengen.
Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)6 51912726
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media