Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Een verlichte wanddecoratie voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bijzondere wanddecoratie voor op kantoor? Een vorm van decoratie aan de wand die er mooi uitziet en die daarbij ook nog eens op een leuke manier de aandacht trekt? U bent dan bij B plus O aan het juiste adres. We hebben een groot aantal opties klaarstaan op het gebied van verlichte wanddecoratie. Dit is decoratie die u bijvoorbeeld ook kunt gebruiken op een beurs. Met een verlichte wanddecoratie op een beurs zorgt u er namelijk voor dat uw bedrijf nog meer onder de aandacht komt. We nemen graag alle mogelijkheden op het gebied van wanddecoraties met u door.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Een verlichte wanddecoratie op kantoor

Op het gebied van wanddecoratie zijn er natuurlijk heel wat opties te bedenken. U kunt een schilderij ophangen of een ander kunstwerk neerzetten. Als u echter iets wil dat goed de aandacht trekt, dan is een verlichte wanddecoratie misschien wel de beste optie. We raden u dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor opties voor u klaar hebben staan. We hebben elders op deze site meerdere voorbeelden voor u bij elkaar gezet, waar u alvast inspiratie uit kunt halen. Daarna gaan wij graag met u om tafel zitten om deze opties met u door te nemen en samen een keuze te maken.

Een verlichte wanddecoratie voor beurs of kantoor

We vinden het belangrijk om onze klanten iets te bieden dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat daarbij ook echt uniek is. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om de vele mogelijkheden met ons door te nemen. B plus O is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van verlichte wanddecoraties. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in akoestische wandpanelen, LED lichtbakken en corona scheidingswanden. Wij helpen u ervoor te zorgen dat het nog prettiger werken wordt bij u op kantoor. We beginnen graag een project voor u waarmee we  dit mogelijk maken.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media