Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

De mooiste wandafbeeldingen

Bent u op zoek naar een mooie wandafbeelding voor op uw kantoor? Een afbeelding die de aandacht trekt en die ervoor zorgt dat die loze muur er in een keer prachtig uit komt te zien? Dan bent u bij B plus O aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van de productie van een afbeelding voor aan de wand. We hebben een ruim assortiment wandafbeeldingen klaarstaan, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een eigen afbeelding op te laten blazen zodat deze mooi op uw muur past. We horen dan ook graag van u als u een wandafbeelding in gedachten heeft die u graag op uw muur wilt krijgen.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Welke wandafbeelding gaat het worden?

B plus O is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van speciale wandafbeeldingen. Dit zijn de ideale afbeeldingen om uw muur flink mee op te vrolijken. Om ervoor te zorgen dat uw kantoor straks een nog fijnere plek is voor uw personeel om te werken. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We komen graag bij u langs om samen met u te bekijken welke muren hier voor geschikt zijn en wat de afmetingen zijn. We bekijken dan ook gelijk wat voor afbeelding het beste in uw kantoor zou passen.

Meer weten over onze wandafbeeldingen?

Elke afbeelding voor uw wand wordt door ons met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. U mag er daarbij op rekenen dat elke afbeelding lang mee zal gaan, zodat u hier optimaal van kunt genieten. We staan klaar om u te helpen een keuze te maken. We kunnen ook afbeeldingen voor u produceren die u mee kunt nemen naar een beurs, zodat u daar flink de aandacht kunt trekken. Daarnaast is ons bedrijf ook gespecialiseerd op het gebied van andere vormen van visuele communicatie en realisatie. Elders op deze website vindt u hier uitgebreide informatie over.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media