Visuele communicatie plus realisatie

Het projectbureau dat uw ideeën over visuele communicatie realiseert door verschillende disciplines op doordachte wijze met elkaar te combineren.

Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en deadlines vult B plus O het volledige project in, van concept tot realisatie.

Uw regisseur voor projecten van start tot finish.

Wij stellen hoge eisen aan onze partners en producten om het gewenste resultaat te kunnen leveren.

Geluiddempende panelen voor aan de wand

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van akoestiek in een ruimte? Een bedrijf waar mensen werken die weten hoe de akoestiek verbeterd moet worden en hoe galm tegengegaan kan worden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan bij B plus O. Ons bedrijf weet alles van wandpanelen en akoestiek en komt graag bij u langs om de situatie bij uw bedrijf in ogenschouw te nemen. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze klanten met plezier kunnen werken in hun bedrijf. Wandpanelen met akoestisch effect kunnen hier zeker aan bijdragen.

akoestische plantenbakken

Daarvoor hebben wij (verrijdbare) plantenbakken met een geluidsabsorberend materiaal ontworpen.

Custom made luifel

Custom made luifel voor evenement Vakkanjers Apeldoorn 2020.

visual & frame

Visual & frame mogelijkheden voor High Quality wanddecoratie voor interieur en inrichting van kantoor of woonruimte.​

Expo-event

Creative flexibele textiel beursstand concepten en producten, voor ieder budget en uitdaging.

Geluiddempende panelen voor aan de wand

Bij B plus O weten we alles van akoestiek. We weten hoe het komt dat er in een bepaalde ruimte veel galm hangt en hoe dit verbeterd moet worden. Gelukkig is dit vrij eenvoudig te regelen door het aanbrengen van wandpanelen die de akoestiek verbeteren. Het is dan nog wel belangrijk om te bekijken op welke plek deze panelen het beste geplaatst kunnen worden. We bekijken elke ruimte waar wij gaan werken dan ook goed, zodat we weten wat er binnen deze ruimte van ons wordt verwacht. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Meer weten over onze geluiddempende panelen wand?

Indien u meer wilt weten over wandpanelen die akoestisch werken, dan staan wij voor u klaar. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met akoestiek te maken heeft. We zorgen zowel voor de productie als de plaatsing van de panelen. Het is daarbij mogelijk om de panelen er verschillend uit te laten zien. Ook hier hebben wij het graag met u over, zodat uw inrichting straks helemaal naar uw wens is.

Graphic Designs
Advies & Montage

THE BETTER CHANGE

Design. Function. Sustainability.

UW PROJECT. WIJ MAKEN HET MOGELIJK!

Vraag nu een offerte op maat aan of bestel uw gepersonaliseerde productmonster.

Contact

B plus O b.v.
Pearl S Buckstraat 1a
5491 DG  Sint-Oedenrode
tel: +31 (0)40 284 40 31
info@bpluso.nl
KvK 1204 8521

Social Media